Garasjepakke er vårt mest solgte produkt

Garasjepakke er vårt mest solgte produkt

Garasjepakke er vårt mest solgte produkt

Et enkelt system som gir deg mulighet til å støpe ringmur og gulv i samme prosess. Garasjepakken er designet for å gjøre byggingen av en solid og fuktsikker grunnmur enklere og raskere. La oss ta en nærmere titt på hvorfor denne løsningen er så effektiv.

 

Enkel og effektiv løsning for grunnmur

Jackon garasjeelementer fungerer både som forskaling for ringmur og bæring for svill, noe som forenkler byggeprosessen på byggeplassen. Ved å kombinere disse funksjonene i ett element, reduserer du behovet for flere arbeidsprosesser og materialer, noe som sparer både tid og penger. Det komplette systemet gir et trygt og fuktsikkert fundament for videre reisverk, slik at du kan være trygg på at garasjen din står støtt og tørt gjennom alle årstider.

 

Materialer av høy kvalitet

Elementene er støpt i Jackopor, som er kjent for sin utmerkede isolasjonsevne og holdbarhet. Disse elementene gir god isolasjon og beskyttelse mot fukt, noe som er essensielt for å unngå fuktskader på treverket i garasjeveggen.

På utsiden av elementene er det festet en fibersementplate, som gir en pen og hardfør sokkel. Fibersementplaten er designet med spor for plassering av en innvendig fibersementplate. Denne innvendige platen utgjør en opphøyd kant som beskytter treverket mot fukt, noe som er spesielt viktig i et klima som det norske, hvor fukt og kulde kan utgjøre en risiko for byggematerialer.

 

Vedlikeholdsfri og Holdbar Overflate

Fibersementplaten som brukes i Jackon garasjeelementer, er vedlikeholdsfri og frostbestandig. Den har en betongliknende overflate som kan benyttes ubehandlet, noe som gjør det enkelt å oppnå et estetisk tiltalende resultat uten ekstra arbeid. Det kan være variasjoner i fargenyansen på platen, men dette kan enkelt justeres ved etterbehandling med murmaling for å oppnå en enhetlig farge.

 

Kosmetiske Riss uten Konsekvens

Det er verdt å merke seg at fibersementplaten kan få riss forårsaket av naturlig uttørking og bevegelse. Disse rissene er kun av kosmetisk karakter og påvirker ikke platens bæreevne eller funksjonalitet. Dette gjør at du kan være trygg på at grunnmuren vil holde seg sterk og stabil over tid, selv om det kan oppstå mindre visuelle endringer.

 

Oppsummering

Skal du bygge garasje, så vil garasjepakken være en smart og effektiv løsning for deg som ønsker en garasje med solid og fuktsikker grunnmur. Ved å kombinere forskaling og bæring i ett element, og ved å bruke materialer av høy kvalitet som Jackopor og fibersementplater, sikrer du en enkel byggeprosess og et holdbart resultat. Med Jackon garasjeelementer kan du spare tid og penger, samtidig som du får en pen og funksjonell grunnmur som varer.

Så hvis du planlegger å bygge en ny garasje ta kontakt med oss og få et uforpliktende tilbud.

Vi sender til hele Norge.

Back to blog